Gammal vänskap rostar aldrig

Jag tog en tur till Eskilstuna i fredags för att hälsa på mina vänner i Outbreak. Vi ses alldeles för sällan nu för tiden och vi repar ännu mer sällan. Hursomhelst. Jag lånade Fridas brors Mercedes och styrde kosan mot PGs sommarställe där det grillades, umgicks och dracks - mycket trevligt och det kändes som om tiden stått still sedan sist (vilket den uppenbarligen inte har eftersom folk har hunnit fylla 30, skaffat korkort, barn, förlovat sig osv osv). Det blev lagom sent , men jag somande tydligen med kläderna på.

När jag och Kalle vaknade i hans pappas sommarstugeuthus så var det bara att klä av sig och rulla ut genom dörren, ut på den soliga gräsmattan och efter några vattenglas var man som folk igen. Sonny (Kalles pappa) bor bara en frispark från Mälaren och jag har hunnit med två bad idag, Det var säkert över 16 grader och väldigt skönt en dag som denna.

Vid 14-tiden drog vi in till Eskilstuna och avlade ett besök på Max innan det repades. Vi valde att spela gammalt material den här gången, eftersom vi repar på tok för sällan för att komma ihåg nya låtar från gång till gång (inte ett särskilt lyckat koncept för ett band, men men). Vi tog dessutom en lång paus och pratade gamla turnéminnen och äventyr från back in the days. När jag har tid så ska jag skriva ner några här tror jag. Efter att ha sänkt en mjukglass så tog jag farväl och rattade mot Stockholm och Södermalm där Frida mötte upp för en Primo-pizza på klipporna bakom Tantolunden. En bra avslutning på en trevlig och innehållsrik dag.

Imorgon står ännu mer sol på menyn och eftersom jag är bjuden på 2-årskalas hos Agnes vid Järla sjö så blir det definitivt mer bad då. Tjoho!

pg
"Det var kompisar från förr" (PG, BudLight, & Ludde)

pizza
En Bagarens special med ruccola och världens sötaste
sällskap. Jo jag tackar jag!

Kommentarer
Postat av: Frida

GULL!

2008-06-01 @ 23:58:29
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se
Postat av: Kasparjessica

Very impressed!

2009-01-09 @ 09:13:55
URL: http://www.enequist.dk/kasparjessica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0