I skuggan av Mont Blanc

Vi lämnade Serre Chevalier igår och gjorde en liten avstickare till Les 2 alpes och blev väldigt positivt överraskade - ett helt enormt berg med mycket trevliga pister och en fantastisk snowpark/halfpipe. Synd att man är en kyckling nu för tiden - dom stora hoppen såg sjukt bra ut. Vi avslutade dagen med ett 12 km långt åk på närmare 2000 fallmeter - det kändes i benen vill jag lova.

Efter att ha lämnat Johan på flygplatsen i Chambery drog jag och Mackan till Chamonix, där vi efter lite trubbel hittade ett 1-stjärnigt hotellrum med toaletten och duschen placerade i ett hörn av rummet. Svenska VVS-facket hade inte gillat den lösningen tror jag. Mont Blanc- massivet ger en grym inramning till byn och det är riktigt coola vyer som möter en när man susar nedför backarna!

Vi har haft sol varje dag, mycket trevligt. Det enda vi kunnat önska oss är väl lite puder, det är nämligen två veckor sedan det snöade och alla schyssta åk är uppkörda. Men det blir nog ingen nysnö för oss eftersom det är hemfärd imorgon och väderutsikterna skvallrar om ännu mer sol. Nu ska vi ut och göra "Cham-cham" osäkert. Au revoir!

mata
Mackan käkar macka i det sommarvarma Les 2 alpes.

bil
Grabbarna posar vid vårt franska åk.

2 alp
Les 2 alpes snowpark

mont blanc
Mont Blanc, 4808 meter

mont 2
Mont Blanc igen, denna gång sedd från Floria @ Chamonix.

Kommentarer
Postat av: Frida

Mackan du äter så aggressivt!

2008-02-24 @ 01:57:44
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0